Vanaf de weg zie je de bakken al aan de balkonrand hangen. Op de vloer ligt kunstgras. Haar geraniums gaan elk najaar naar de kelder en daar blijven ze de hele winter staan. Je moet ze niet vergeten, wel af een toe een beetje water geven. In het voorjaar de planten naar boven halen en ze bloeien de hele zomer.

Aan de gevel hangt een vreemd bordje “Heksenhuis”. Dat is geen waarschuwing; de bewoonster verzamelt heksen. De meeste poppen komen uit Duitsland. Ze kan echt geen winkel voorbij lopen waar een heks staat. Ze heeft er tientallen. In de kamer staan een aantal grote poppen, het zijn menshoge heksen. Aan de muur hangen de kleinere en er staan een paar op een tafeltje naast de leren bank.

Ze heeft de naam dat ze alles schoon krijgt, haar kinderen en mensen in de buurt weten dat. De meeste viezigheid of zelfs hele grote ingedroogde vlekken haalt ze uit stof. Meestal gaat het om hardnekkig vuil in textiel, maar ook andere dingen krijgt ze goed schoon. Haar wondermiddel is groene zeep. Op de vlek moet je groene zeep smeren en het dan lang laten intrekken. Als je daarna de stof in de wasmachine laat draaien, is de vlek er helemaal uit en de stof blijft mooi. Ook bij olievlekken werkt dat, als iemand bijv. aan een brommer heeft gesleuteld. Of de fietsketting heeft afgegeven op een goede broek. Zij krijgt alles schoon.